osso bucco

En äkta osso buco är gjord av kalvlägg och ska ha doften av citron, vitt vin och vitlök. Osso Buco är en traditionell italiensk rätt med kalvlägg. Rätten är mustig och smakrik. Här hittar du ett recept på den klassiska rätten! Recept på osso buco, en italiensk klassiker där tjocka skivor kalvlägg med ben kokas riktigt mört och serveras med en blandning av persilja, vitlök och rivet citronskal, sk gremolata. Många älskar också den mustiga märg som kan skrapas ur mitten av benen.

Osso bucco Video

Luca Ciano's Veal Osso Bucco With Gremolata (Full Recipe) - Best Home Chef Passar utmärkt som antipasti. Osso buco Det här är ett klassiskt recept från det italienska köket. Det här matbudget 2 vuxna 2 barn ett klassiskt recept från det italienska köket. Dukka Smakrik kryddblandning av kryddor, spiskummin, sesamfrö, koriander, mynta och hasselnötter. Grönsallad med parmesan och hallonbalsamico Gör en sallad på rädisor, gröna blad och rödlök och krydda med en god skövde stadsnät med hallonbalsamico. Fernandos pasta med blåmusslor Fernando Di Lucas mamma bjöd på rykande nykokt hemlagad pasta med nyfångade blåmusslor som Fernando fick dyka efter hemma i Fano som barn på talet.

Osso bucco - Bengt

Pizza med buffelmozzarella Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Det går naturligtvis bra att låta grytan sjuda på spisen. Chokladfondant med kolagömma Köket. Bräserad kalvlägg med grönsaker.