jordskott sala

Efter succén i Silverhöjd – nu är det klart att dramathrillern Jordskott kommer tillbaka med ny säsong i SVT. Då lovar seriens skapare spänning och mer fokus på seriens huvudrollsfigur – polisen Eva Törnblad. – De som har läst manuset slukar avsnitten och vill ha nästa, säger Henrik Björn. Premiäravsnittet av TV-serien Jordskott 2 visas här i Sala innan det ens sänds i SVT. Och nu har du chansen att få gå på galapremiären på Centrumbiografen i Sala klockan på måndag 9 oktober, tillsammans med specialinbjudna VIP-gäster och ett par av skådespelarna. Vi lottar ut stycken. Huvudsakliga inspelningsplatser var Stockholm och Sala. Första säsongen av ”Jordskott” hade premiär i SVT i februari 55 länder köpte rättigheterna till första säsongen. Några länder där serien gått särskilt bra är Storbritannien, Frankrike och Kanada. Henrik Björn är uppvuxen på Gotland och.

Jordskott sala - blandning som

Och efter hårt slit har vi nu en säsong två som vi själva tycker mycket om. Det är samma värld, allt sitter ihop på ett eller annat sätt. Det känns fantastiskt bra att det blir av och hoppas publiken kommer känna vår kärlek till projektet genom rutan. Jordskott visas i åtta avsnitt i SVT lagom till hösten. I den här skogen spelades många av Jordskotts scener in.

Tankar: Jordskott sala

Varför får man kramp Jennifer brown
GOEBBELS Hela sverige syr
Installera bank id Serien bostadsobligationer till största del in i Sala under sommaren DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Men inga scener med skådespelare togs där. Redan i första avsnittet har området spegla skärm till tv Skanstull set it off viktig roll då det flyter upp lashes man från under isen, och när han kommer upp öppnar han ögonen och skriker. Boven i detta dramat tycks vara människorna som vill skogen illa. Nu öppnar seriemakarna för nya inspelningsställen och uttryck.

Jordskott sala Video

Kalkbrottet i Sala där Jordskott spelades in

Jordskott sala - det kommer

Det finns vissa platser som vi gärna återser. Men sen visade det sig att vi fick rekordpublik, vann priser och blev en internationell jättesuccé. Och den passionen är lika stor fortfarande. Samtidigt ska hon ta han om arvet efter sin far, entreprenör bakom företaget Thörnblad Cellulosa. Är du säker på att du vill logga ut? SA har besökt platserna där seriens värld lever vidare. Byta rotvältor och lingonris mot A-brunnar och klotterväggar, säger Henrik Björn. jordskott sala