wagner moura

Skådespelaren och regissören Pedro Pascal är just nu kanske mest känd för sin roll som Oberyn x22Red Viperx22 Martell från Dorne i HBO-serien Game of Thrones. Men snart så kanske man kommer förknippa honom som mannen som satte stopp för drogkungen Pablo Escobar. Deadline rapporterar nämligen att Pedro. Den brasilianske skådespelaren Wagner Moura har fått sitt stora genombrott i Netflix-serien Narcos. Här berättar han om rollen som Pablo Escobar. Mikael Hagner: "Oberäkneligheten anas i varje liten rörelse, i varje min " Artikeln publicerades 23 september Den första säsongen av Netflix-serien Narcos slutar med att specialtrupper Andra som har läst denna artikel har även läst. Läs mer. Andra läser just nu. Mer läsning för dig. ansvarig utgivare: Anders. Jag visste ingenting asgore jag tog rollen. Du har sett filmen va? Jag gjorde samma sak för mina barn när jag var bortrest på inspelningen. Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. Nyheter Nöje Sport Expressen. Champions bauer supreme league

Wagner moura Video

Desafio Narcos: Wagner Moura Vs. Boyd Holbrook wagner moura

Wagner moura - finns enligt

Du har sett filmen va? Och de har ändrat hur spelplanen ser ut för TV-produktioner, men jag tror inte att det störde oss i vårt kreativa arbete. Spelar du fotboll förresten? Hela året innebar en massa resande, vilket var tufft. Dramaturgin för TV har ändrats på grund av binge-watching, för förut var man tvungen att avsluta ett avsnitt, och samtidigt lägga grunden för nästa, men nu är allt mycket mer flytande. Jag visste ingenting innan jag tog rollen.

Wagner moura - skillnad

Följ expressennoje på Instagram. När jag nu på ett djupare plan har förstått hur allt började blev det en bekräftelse på vad jag anade — USA: Jag åt allt, framför allt massor av glass tillsammans med mina tre söner. Skådespelaren fann det han sökte ju mer han lärde sig om knarkkungens privatliv. Jag slog honom i ansiktet.